

SHORT FILMS BIG ENTERTAINMENT

info@miniboxoffice.com 24 June 2012 Mini B Office



Bangalore Shorts Film Festival- 24 June 2012 Festival Schedule

Screen-1

Short Film: Par Terre, French Dir: Anshul Gupta Duration: 5 min:58 sec Category: Student Independent, France/India Time: 9.00 am to 9.06 am Documentary Film: Stories from Hollywood Dir: Diksha Grover & Sagar Shah Duration: 27 min:28 sec Category: Student Time: 10.00 am to 10.28 am	Short Film: Asha Kusumagalu Dir: Syam Sivanandan Duration: 17 min:35sec Category: Student Flash Frame Visuals Academy OF Films & Television, Bangalore Time: 9.10 am to 9.28 am Animation film: A Story Dir: Laxmikant Jena Duration: 8 min:12 sec Category: Student WE7 TEAM-ZICA, Bhubaneswar Time: 10.33 am to 10.42 am	Short Film: Shrishti Chakra Dir: Champak Banerjee Duration: 30 min Category: Professional Champak Banerjee Productions, Mumbai Time: 9.30 am to 10:00 am Short Film: Jane Kya Tune Kahi, Hindi Dir: Nisha Ramkrishnan Duration: 25 mins Category: Student FTII, Pune
Short Film: Maayasiragu (The magical Wing) Dir: Gopa Kumar Duration: 30 min Category: Professional Lensmangops Pictures, Chennai Time: 11.20 am to 11.50 am	Short Film: Pechhi Dir: B Ramchandran Duration: 13 min Category: Professional Sil Houette Pictures, Chennai Time: 11:55 am to 12:13 pm	Time: 10.47 am to 11:17 am Documentary Film: Padharo Mhare Des-A road trip through Rajasthan Dir: Gauri Warudi Duration: 6 min 50 sec Category: Professional Independent, Pune Time: 12:18 pm to 12:25 pm
Short Film: Shaji Dir: Umair Hasan Duration: 40 min Category: Student Yellow Studio works, Hyderabad Time: 12.30 pm to 1.10 pm	LUNCH 1.15 pm to 1.45 pm	Documentary Film: Jatra (Fairs) Dir: Nilesh Mohan Yadav Duration: 20 min:50 sec Category: Professional MeetNGreet Entertainment, Mumbai Time: 1.50 pm to 2.11 pm
Short Film: Mombatti, Hindi Dir: Puneet Prakash Duration: 22 min Category: Professional Color Features Of India Ltd, Mumbai Time: 2.15 pm to 2.37 pm	Short Film: Mumbai Dir: Shadaab Mirza Duration: 15 min Category: Professsional White Shark Pictures, Mumbai Time: 2.42 pm to 2.55 pm	Short Film: Prayschit Dir: Nishil N Sheth Duration:7 min:17 sec Category: Student Flash Frame Visuals Academy OF Films & Television, Bangalore Time: 3.00 pm to 3.08 pm
Short Film: Memories Dir: Rajiv Kumar Rama Duration: 6 min Category: Student Flash Frame Visuals Academy OF Films & Television, Bangalore Time: 3.13 pm to 3.19 pm	Short Film: Vidhaya Dir: Ananth Shine Duration: 29 min:35 sec Category: Professional Anusha creations, Bangalore Time: 3:25 pm to 3.54 pm	Short Film: Niluvaigal (Arrears) Dir: C Manigandan Duration: 14:26 Category: Student Independent, Chennai Time: 3.58 pm to 4.15 pm



SHORT FILMS BIG ENTERTAINMENT

info@miniboxoffice.com
24 June 2012



Award Ceremony 4.15 pm to 5.15 pm

Screen-2			
Short Film: Par Terre, French Dir: Anshul Gupta Duration: 5 min:58 sec Category: Student Independent, France/India Time: 9.00 am to 9.06 am	Short Film: Fabrica De Munecas, Spanish Dir: Ainhoa Menendaz Duration: 11 min Category: Professional Promofest, Spain Time: 9.08 am to 9.19 am	Short Film: Saari Raat, Hindi Dir: Parimal Aloke Duration: 23 min:23 sec Category: Professional Motley, Mumbai Time: 9.20 am to 9:44 am	
Short Film: Charlie's Strange Predicament, Silent Dir: Virajas Kulkarni Duration: 8 min:07 sec Theatron Group, Bangalore Time: 9.45 am to 9:54 am	Documentary Film: The Subtext Of Anger Dir: Vandana Kohli Duration: 59 min:35 sec Independent/ Vandana Kohli Productions, Delhi Time: 9.55 am to 10.55 am	Workshop: Secrets to marketing, promotion & revenue generation through short films. Time: 11.00 am to 12.30 pm	
FPL 5ShftsFilmProject: Dream Flash Frame Visuals Academy OF Films & Television, Bangalore Time: 12.35 pm to 12.42 pm	Short Film: Conesty Dir: Baba Azmi Duration: 21min. 22sec Category: Professional Azmi Pictures Pvt Ltd, Mumbai Time: 12:55 pm to 12:15 pm	Lunch 12:15 pm to 1.45 pm	
Short Film: Khara Karodpati, Marathi Dir: Piyush Thakur Duration: 19 min:15 sec Category: Student FTII, Pune Time: 1.50 pm to 2.10 pm	Short Film: Disarray Dir: Chandradeep Das Duration: 28 min Category: Professional Independent, Kolkata Time: 2.11 pm to 2.38 pm	Short Film: Neighbours 1 Dir: Anand Tiwari Duration: 6 min:35 sec Category: Professional ANT FILMS, Mumbai Time: 2.40 pm to 2.47 pm	
Short Film: Neighbours 2 Dir: Anand Tiwari Duration: 7 min:52 sec Category: Professional ANT FILMS, Mumbai Time: 2.50 pm to 2.58 pm	Short Film: Ektu Antorikotar Jono Dir: Indrasis Acharya Duration: 39 min:07 sec Category: Professional Independent, Kolkata Time: 3.00 pm to 3.40 pm	Short Film: Hum Me Se Ek & Mission Admission Dir: Mayank Singh Duration: 18 min Category: Student Saturday Knights Productions, Delhi Time: 3.45 pm to 4.03 pm	