Children's & Teenagers International Film Festival-24

SCHEDULE

S. No	Movie	Director	Language	Production	Duration	Timings				
F-1	Kung Fu Lion	Froukje Tan	Dutch, English, Mandarin Chinese, Yue Chinese (Cantonese)	Flinck Film, Netherlands	85 min	8:00 am to 9:25 am				
S-2	AGASTYA - SPECIALS ARE VERY SPECIAL	Gaurav Kulshrestha, Raghavendra Pandav	Hindi	JNVeda, India	34 min	9:26 am to 10:00 am				
S-3	EXPRESSION	luis castro	English	HUMANITY FILMS, Spain	30 min	10:00 am to 10:30 am				
Networking Tea Break: 10.30 am to 10.45 am										
F-4	PREMA VIMANAM	Santosh Kata	Telugu	Abhishek Pictures, India	150 min	10:46 am to 1:15 pm				
S-5	Snakes & stairs	DELIA LUNA COUTURIER	Spanish	ENAC- National School of Cinematographic Arts of the UNAM, Mexico	00:14:37	1:16 pm to 1:30 pm				
		Netwo	rking Lunch:	1:30 pm to 2:10 p	m					
S-6	Who Killed Mr Moss?	Ben Whimpey	English	Indimax, Australia	26 min	2:11 pm to 2:37 pm				
S-7	북극성 / Lodestar	준서 이	Korean	Kaywon High School of Arts, South Korea	12 m	2:38 pm to 2:50 pm				
S-8	The Calligraphy Lesson	Chin Chin IP	English, Japanese, Mandarin Chinese, Yue Chinese (Cantonese)	New Orient Cine Production, US	9 m	2:51 pm to 3:00 pm				



Children's & Teenagers International Film Festival-24

SCHEDULE

F-9	OUTHOUSE	Sunil Madhukar Sukthankar	Hindi	Sixteen by Sixty Four Production, India	98 min	3:01 pm to 4:38 pm
A-10	Goose Mountain	Rui Hu	Mandarin Chinese	Shanghai Animation Film Studio Co. Ltd & Shanghai Kuanyu Digital Technology Co. Ltd, China	17 m 35 s	4:39 pm to 4:57 pm
A-11	The Kidnapping (Old Man Yang)	Yang Gu, Kuang Liu, Liaoyu Chen	Mandarin Chinese	Shanghai Animation Film Studio Co. Ltd & Shanghai Kuanyu Digital Technology Co. Ltd, China	17 m 19 s	4:58 pm to 5:16 pm

Award Ceremony: 5.16 pm to 6.00 pm

Note:

- -This is tentative schedule subjected to change without prior information
- -The festival still has not received screening copy of many films. The screening of these films will depend upon the availability of screening copy on the festival day.
- -Theatrically/OTT released or television broadcasted films in India will not be screened in CTIFF-24.
- -Many movies have premiere restriction and the screening of these films depends upon producers consent.

Master Class on Film Marketing, distribution & revenue generation: 11.30 am to 12.30 pm Master class on Film Funding: 12.30 pm to 1.30 pm

